Behang afstomen
Home header

Behang afstomen

Uw behang afstomen kan de oplossing zijn om een nieuwe ondergrond te creëren voor wanddecoratie. Door het afstomen kan de nieuwe wanddecoratie bestaan uit tegels, een verfklus of nieuw behang. Het kan ook nodig zijn voor het vervangen van oude, versleten behanglagen. Daarnaast voorkomt deze wijze van behang verwijderen beschadiging van de muren. Graag vertellen wij u meer over het proces van behang afstomen en waarom u zou kunnen kiezen voor professionele hulp bij deze taak.

Proces van behang afstomen

1. De ruimte voorbereiden

Plaats afdekfolie of dekens over de vloer en meubels om eventuele schade door water of stoom te voorkomen.

2. Losse delen verwijderen

Losse delen van het behang verwijderen wij secuur en voorzichtig met een plamuurmes of een behangperforator.

3. De stoommachine klaarmaken

De stoommachine wordt gevuld met water en opgewarmd.

4. Het behang stomen

Het apparaat wordt enkele seconden tegen het behang gehouden. Dit gaat van boven naar beneden. De stoom doordringt het behang en maakt het week.

5. Het behang verwijderen

Met een plamuurmes of behangafstomer wordt het vochtige behang van de muur verwijderd.

6. De muur reinigen

De muur wordt vervolgens schoongemaakt om eventuele lijmresten en papierresten van de muur te verwijderen.

Waarom zou u kiezen voor professionele hulp?

Dit klinkt als een taak die u eventueel zelf kan doen. Wanneer u voldoende vakkennis in huis heeft is dit ook zeker mogelijk. Toch raden wij aan om dit door een vakkundig bedrijf te laten doen. Wij beschikken over ervaring en expertise door de jaren aan werk in dit vakgebied. Door de efficiënte uitvoering kan het u ook veel tijd en geld besparen. Tot slot werken wij met de meest veilige technieken en apparaten. Hierdoor is er minimaal risico op letsel of schade.

Behang afstomen door PBI Bouw

Onze Poolse werknemers zijn voorzien van de juiste kennis en ze gaan efficiënt te werk. Hierdoor betaalt u de laagst mogelijke prijs en kan u toch de beste kwaliteit verwachten.Door de verschillende specialismen die ons team heeft, kan u voor diverse diensten bij ons terecht. Buiten behang afstomen hebben wij dus meerdere mogelijkheden voor hulp bij uw bouwproject. Doordat wij werken met een laag arbeidstarief bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs.Heeft u verdere vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op voor meer informatie. We staan u graag te woord.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.