Badkamer slopen
Home header

Badkamer slopen

Uw badkamer slopen? Bij PBI Bouw is dit een van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Maar waarom zou u uw badkamer slopen? En hoe verloopt dit proces? Wij vertellen u er graag meer over.

Redenen voor uw badkamer slopen

De redenen voor uw badkamer slopen kunnen erg uiteen lopen. Het kan een blank canvas bieden voor uw complete badkamerrenovatie. Daarnaast kan het ook zijn dat u oude en versleten materialen wilt vervangen. Wij kunnen die materialen voor u verwijderen. Delen van uw badkamer slopen kan ook meer ruimte geven voor nieuwe badkamerelementen. Hierbij kan u denken aan een bad, extra wastafels of een grotere douche. Tot slot kan uw badkamer slopen ook de oplossing zijn om problemen als waterschade of schimmel onder het oppervlak te verhelpen.

Het proces

  1. De ruimte leeg maken
  2. De aangrenzende ruimtes beschermen
  3. De nutsvoorzieningen uitschakelen
  4. Wand- en vloerbekleding verwijderen
  5. Het sanitair en de armaturen demonteren
  6. Het slopen van de huidige structuur
  7. Het puin en afval verwijderen

Waarom kiezen voor PBI Bouw?

Er zijn diverse bouwbedrijven in Arnhem waarbij werkzaamheden als het slopen van uw badkamer worden aangeboden. Maar waarom raden onze klanten ons aan? Wij hebben de redenen om te kiezen voor PBI Bouw voor u op een rij gezet:

  • 10 jaar ervaring in Nederland

Inmiddels hebben PBI Bouw en zijn werknemers meer dan 10 jaar werkervaring in Nederland. Ons personeel is ervaren in het verrichten van diverse werkzaamheden.

  • All-in aannemersbedrijf

Onze werknemers beschikken allen over een eigen specialisme. Bij PBI Bouw beschikken wij over een groot team, waardoor u volledige projecten als een badkamer of keuken renovatie aan ons uit kunt besteden. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een derde partij in het leveren van materialen of werkzaamheden.

  • Vrijblijvende offerte en snelle response

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot het uit laten voeren van uw
klus of project met bijbehorende kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan,
waarna wij uw aanvraag zo snel mogelijk oppakken. Bij PBI Bouw vinden wij
korte lijntjes, duidelijke communicatie en transparantie van groot belang.

  • Laagste prijs garantie

Wanneer u kiest voor PBI Bouw, laten wij u graag kennismaken met onze concurrerende prijzen. Wij leveren arbeidskrachten tegen een laag tarief in vergelijking met andere klusbedrijven in de regio.

Ons team van PBI Bouw Arnhem bestaat uit werknemers met diverse specialismen. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.