Badkamerrenovatie
Home header

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie kan een luxe gevoel aan uw dagelijks leven toevoegen. Of u nou een volledig nieuwe badkamer wilt, of een kleinere aanpassing: bij PBI Bouw kunnen wij u helpen. Wij vertellen u graag meer over de diensten die wij voor u kunnen verlenen.

OntwerpBadkamerrenovatie PBI Bouw

Bent u toe aan iets nieuws? Door de jarenlange ervaring die onze vakmannen hebben kunnen zij een badkamer ontwerpen die aan al uw wensen voldoet. In dit proces creƫren wij niet alleen een ruimte die mooi is, maar ook functioneel en praktisch. Wij gaan graag met u in overleg om de badkamer tot perfectie te maken.

Sloopwerk

U kan veel tijd besparen door het sloopwerk in uw badkamer aan ons over te laten. Onze vakmannen voeren sloopwerk nauwkeurig uit met minimale verstoringen aan uw huis en eigendommen. Zo kunnen er nieuwe kansen voor uw badkamerrenovatie ontstaan.

Installatie

Naast sloopwerkzaamheden, kunnen wij ook de installatiewerkzaamheden voor u uit handen nemen. Van vloeren en wandtegels, tot sanitair en verlichting. We werken alleen met materialen en kennis die aan de hoogste normen voldoen.

Elektriciteit en sanitair

Door de loodgieters en elektriciens die wij in ons team hebben, kunnen wij u uitstekend helpen bij diverse werkzaamheden. Zo kunnen wij uw stopcontacten verplaatsen, lichtschakelaars installeren, nieuwe leidingen installeren en meer. Zo bent u verzekerd van een veilig proces.

Afwerking van de badkamerrenovatie

De juiste afwerking is essentieel voor het totaalbeeld van uw badkamer. Wij kunnen schilderwerk leveren, kleine accessoires toevoegen zoals handdoekhouders, kitwerk toevoegen en veel meer. Wij zorgen dat uw badkamer niet alleen goed functioneert, maar er ook fantastisch uit ziet.

Badkamerrenovatie door PBI Bouw

Waarom uw badkamerrenovatie laten doen door PBI Bouw?

  • Ervaring en expertise
  • Kwaliteitsmaterialen
  • Uitstekende service
  • Laag tarief
  • Flexibel inzetbaar

Wij helpen u graag bij uw badkamerrenovatie of bij andere bouwwerkzaamheden. Heeft u nog vragen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.