Aluminium kozijnen
Home header

Aluminium kozijnen

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor aluminium kozijnen. Volgens ons een wijze investering. De kozijnen van uw huis kunnen onbelangrijk lijken, maar het is van groot belang om hier doordachte beslissingen over te maken. Het kan namelijk veel effect hebben op kosten, duurzaamheid, uitstraling van uw woning en energiebesparing. Graag vertellen wij u wat meer over de voordelen van dit type kozijnen.

Isolatie

Dit type kozijnen isoleert uw woning goed. De u-waarde van de kozijnen bepaalt de mate van isolatie. Om voor de best mogelijke isolatie te gaan, moet u kiezen voor kozijnen met een zo laag mogelijke u-waarde.

Weerbestendige aluminium kozijnen

Omdat aluminium geen vocht opneemt, roesten of rotten dit type kozijnen niet. Dit heeft dan ook als voordeel dat het niet uitzet of krimpt onder weersomstandigheden.

Makkelijk in onderhoud

Aluminium is niet elektrostatisch. Hierdoor trekt het minder vuil aan. Aluminium kozijnen zijn eenvoudig tijdens uw routinematige schoonmaak mee te nemen. Zo kan u tijdens het ramen lappen de kozijnen met een doekje meenemen. Door de kozijnen te waxen kan u krassen voorkomen. Krassen of deuken zijn makkelijk te verhelpen door te laten schuren of polijsten.

Stijlvol design

Kozijnen van aluminium kunnen slankere profielen hebben dan kozijnen van andere materialen. Hierdoor ontstaat een strak en modern uiterlijk. Daarnaast zorgt dit voor meer ruimte voor glas. Dit resulteert dan weer in meer natuurlijk licht in uw woning.

Aluminium kozijnen laten installeren door PBI Bouw

Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en de installatie van uw kozijnen uitbesteden? PBI Bouw heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in Nederland. Door ons grote team van Nederlandse en Poolse bouwvakkers, met ieder hun eigen specialisme is het mogelijk om een breed dienstenpakket aan te bieden. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om snel te starten met het uitvoeren van diverse projecten. Wij werken met een laag arbeidstarief, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.