Behangklaar stucwerk
Poolse aannemer, aanbouw laten plaatsen Arnhem

Behangklaar stucwerk

Wilt u de muren in uw huis behangen? Het is belangrijk dat er dan een goede basis ligt. Behangklaar stucwerk heeft een structuur waardoor de hechting van het behang aan de muur optimaal is. Het behang blijft op een dergelijke ondergrond stevig op zijn plaats en het voorkomt luchtbellen of losse randen.

Hoe verloopt het proces van aanbrengen?

1. De ondergrond voorbereiden

Onze stukadoors gaan met precisie en expertise te werk. Onze stukadoors bereiden de ondergrond voor door de muren aandachtig te inspecteren. Eventuele beschadigingen worden gerepareerd om een strak resultaat te garanderen.

2. Stucmortel aanbrengen

Een laag stucmortel wordt gelijkmatig en met zorg aangebracht door onze stukadoors. Zo wordt er een egale en stabiele ondergrond gecreëerd.

3. Egaliseren en afwerken

Vervolgens wordt het stucmortel gladgestreken en geëgaliseerd. Eventuele oneffenheden worden in deze fase verwijderd. Hierna wordt het oppervlak klaargemaakt voor het aanbrengen van behang.

4. Kwaliteitscontrole

Tot slot controleren onze vakmannen het oppervlak. Wij willen de best mogelijke kwaliteit bieden en lopen daarom graag de wand nog even na voor het aanbrengen van het behang.

Verschil tussen behangklaar en sausklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk is over het algemeen iets minder glad en heeft meer structuur. Daardoor is het meer geschikt om behang op aan te brengen, of om een tweede laag stucwerk aan te brengen. Sausklaar stucwerk is gladder en meer geschikt om overheen te verven.

Behangklaar stucwerk door Poolse stukadoor

Onze gespecialiseerde Poolse stukadoors bieden het vakmanschap dat u zoekt. Wij streven naar een perfecte afwerking van uw muren en plafonds, zonder oneffenheden. Naast vakwerk bieden wij u keuzevrijheid in het kiezen van kleur of structuur van het stucwerk. Door het behangklaar stucwerk uit handen te geven aan PBI Bouw, bespaart u aanzienlijk op uw offerte. Daarnaast zijn onze werknemers snel inzetbaar, werken zij hard en leveren zij hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje bij onze recensies voor meer informatie.

 

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.