Sausklaar stucwerk
Home header

Sausklaar stucwerk

We horen het begrip vaak in de wereld van het klussen: sausklaar stucwerk. Maar wat betekent dit precies? Sausklaar stucwerk is een verfijnde stucwerk techniek. Deze techniek wordt toegepast om een egale en gladde ondergrond te creëren, die klaar is om beschilderd te worden. De eerste stap van het proces is het aanbrengen van een dunne laag gipsmortel op uw muur of plafond. Deze laag wordt vervolgens zorgvuldig gladgestreken en geëgaliseerd.

Waarom sausklaar stucwerk?

1. Naadloze afwerking

Wanneer u voor een strakke, glad afgewerkte muur wilt gaan, raden wij aan om voor dit type stucwerk te kiezen. De scheurtjes en oneffenheden in de muur maken dan plaats voor een moderne en strakke oppervlakte.

2. Ruimtelijk gevoel

Egale muren weerkaatsen licht gelijkmatig. Hierdoor lijkt de ruimte groter en meer open. Dit is gepast voor grote en kleine ruimtes.

3. Personalisatie

Door de goede ondergrond, zijn de mogelijkheden voor het verven eindeloos. Het maakt met een goed afgewerkt oppervlak als dit dus niet uit of u een opvallende en kleurrijke muur wil, of juist een neutrale en rustige uitstraling.

Verschil tussen behangklaar en sausklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk is over het algemeen iets minder glad en heeft meer structuur. Daardoor is het meer geschikt om behang op aan te brengen, of om een tweede laag stucwerk aan te brengen. Sausklaar stucwerk is gladder en meer geschikt om overheen te verven.

Stucwerk door Poolse stukadoor

Onze gespecialiseerde Poolse stukadoors bieden het vakmanschap dat u zoekt. Wij streven naar een perfecte afwerking van uw muren en plafonds, zonder oneffenheden. Naast vakwerk bieden wij u keuzevrijheid in het kiezen van kleur of structuur van het stucwerk. Door het stucwerk uit handen te geven aan PBI Bouw, bespaart u aanzienlijk op uw offerte. Daarnaast zijn onze werknemers snel inzetbaar, werken zij hard en leveren zij hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje bij onze recensies voor meer informatie.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.