Sierpleister
Home header

Sierpleister

Onze Poolse stukadoors hebben de juiste kennis in huis om uw woning te voorzien van sierpleister stucwerk. Onze werknemers zijn flexibel inzetbaar, werken snel en gaan zo efficiënt als mogelijk aan de slag. Zij kunnen met gemak uw woning voor een lage prijs voorzien van sierpleister. Maar wat is dit precies? En wat zijn de voordelen hiervan? Wij vertellen u er graag meer over.

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een methode voor het stucwerk op uw plafond of muur. De structuur van dit middel bestaat uit kleine marmer/graniet korreltjes die van dikte kunnen verschillen. Hierdoor zijn er meerdere mogelijkheden in structuur. Meestal is sierpleister wit van kleur, maar u kan ook voor een kleur kiezen. Dit laatste zorgt ervoor dat u geen verflaag meer hoeft aan te brengen. Het is echter niet mogelijk om dit type stucwerk op alle muren aan te brengen. Vaak moet er al een gladde ondergrond aanwezig zijn. Als u twijfelt of dit bij uw woning past, neem dan gerust contact op voor advies.

 

De voordelen

Sierpleister zorgt voor een sierlijke, maar toch stootbestendige afwerking van uw muur of plafond. Bij kleine beschadigingen ontstaan er geen kleurverschillen en het is eenvoudig schoon te schrobben. Het materiaal kan dus tegen wat schrobben en is daarnaast ook krasbestendig. Het is eenvoudig om overheen te schilderen, maar u kan ook direct kleur toevoegen. Daarnaast is het materiaal flexibel waardoor u verschillende structuren kan laten aanbrengen.

Stucwerk door PBI Bouw

Door onze Poolse vakspecialisten kunnen wij u de beste diensten voor een zo laag mogelijke prijs bieden. De prijzen zijn lager dan de gemiddelde vraagprijs door de inzet van Poolse werkkrachten. Dit neemt niks weg aan de kwaliteit gezien zij met jaren ervaring, veel motivatie en de juiste opleiding aan de slag gaan. Onze stukadoors voorzien uw woning snel, goedkoop en met de beste kwaliteit van sierpleister.

 

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.