Spackspuiten
Poolse aannemer, aanbouw laten plaatsen Arnhem

Spackspuiten

Uw muur laten stucen vormt de basis van een stijlvolle woning. Er zijn binnen stucen echter veel verschillende opties. Welke optie u verkiest, hangt af van meerdere factoren. Zo kunnen prijs, stijl en de ruimte van het huis meespelen. Wilt u hier advies over? Dan staan onze vakmensen voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Een van de diensten die wij u kunnen bieden is spackspuiten. Graag vertellen wij u meer over deze dienst.

Wat is spackspuiten?

Het spackspuiten kan vergeleken worden met stucen. Beiden zorgen voor een afgewerkte muur voor uw woning. Hierin is het grootste verschil dat stucwerk met de hand wordt gedaan en spackspuiten met een machine wordt aangebracht. We passen deze techniek in twee delen toe. We brengen eerst de meslaag aan die de oneffenheden van de muur maskeert. Als deze laag gedeeltelijk is ingetrokken en gedroogd, volgt de afwerklaag. Dit is de laag die u compleet kan laten personaliseren. Verschillende mogelijkheden in kleur of structuur die in deze laag aangebracht kunnen worden.

Waarom laten spackspuiten?

  • Voordeliger in kosten
  • Meer opties in kleur
  • Veel mogelijkheden in structuur
  • Eenvoudige aanbreng
  • Het kan in alle soorten ruimtes aangebracht worden, zelfs in de badkamer dus
  • Eenvoudig te repareren

PBI Bouw

Ons team kan uw woning vakkundig voorzien van muren en plafonds naar wens met spackspuiten. Wij hebben de juiste materialen en vaardigheden voor uw klus. We raden aan om deze klus aan ons over te laten voor een muur waar u jaren met plezier naar kijkt. Bij PBI Bouw werken wij met Poolse bouwvakkers. Deze harde werkers zijn flexibel inzetbaar en experts in hun vakgebied. Door deze arbeidskrachten kunnen wij een laag tarief bieden in vergelijking met anderen. Wilt u weten wat de kosten voor het spackspuiten van uw woning zijn? U kan dan vrijblijvend een offerte aanvragen.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.