Vloerverwarming installatie
Poolse aannemer, aanbouw laten plaatsen Arnhem

Vloerverwarming installatie

Ervaar de luxe van vloerverwarming. Bij PBI Bouw bent u verzekerd van professionele installatie van de vloerverwarming. Omdat wij u graag alvast wat op weg helpen, vertellen wij u graag wat meer over vloerverwarming. Vandaar dat wij voor u zullen uitleggen welke soorten vloerverwarming er zijn. Daarnaast vertellen wij u ook graag wat de voordelen van vloerverwarming installatie kunnen zijn.

Soorten vloerverwarming

Er zijn verschillende soorten vloerverwarming die u kan laten installeren. Om wat duidelijkheid te creëren over de belangrijkste soorten vloerverwarming, leggen wij u graag wat meer uit. Heeft u liever persoonlijk advies? Of heeft u andere bouw-gerelateerde vragen? Neem gerust contact met ons op.

Elektrische vloerverwarming installatie

Elektrische vloerverwarming bestaat vooral uit matten. De verwarmingselementen van elektrische vloerverwarming zijn in dergelijke matten verwerkt. Een afwerkvloer zoals laminaat of parket kan daar vervolgens bovenop gelegd worden.

Hydraulische vloerverwarming installatie

Dit systeem bestaat uit meerdere verwarmingsbuizen onder de grond. Hier wordt warm water door gecirculeerd. De hitte van het warme water stijgt waardoor er warmte bij de vloer komt. Het is belangrijk dat de vloerverwarming installatie van dit type professioneel en juist verzorgd wordt om schade te voorkomen.

Nat systeem

Bij een nat systeem worden de buizen van de vloerverwarming aangelegd in de cementlaag die zich onder de afwerkvloer, maar boven de draagvloer bevindt.

Droog systeem

In tegenstelling tot natbouw vloerverwarming, wordt er bij het droog systeem geen natte materialen zoals cement gebruikt. Bij dit type vloerverwarming worden de verwarmingselementen in voorgevormde platen verwerkt.

Vloerverwarming installatie

De voordelen van vloerverwarming

Buiten het gevoel van luxe dat vloerverwarming u kan geven, zijn er nog meer voordelen. Deze benoemen wij graag voor u:

  • Het zorgt voor stofvrije ruimtes. Dit kan dan ook bijzonder prettig zijn wanneer men last heeft van een stofallergie.
  • De keteltemperaturen zijn lager en de stookkosten zullen minderen. Dit scheelt u weer op de energierekening.
  • Het onderhoud van vloerverwarming is minimaal. Als er toch wat aan moet gebeuren, helpen wij u graag tegen een lagere prijs.
  • Het is goed te combineren met energiebronnen als zonnepanelen.
  • Er blijft meer ruimte over voor uw huis. Door de onzichtbare bron van warmte kan u met vrijheid uw huis inrichten.

Vloerverwarming installatie door PBI Bouw

Onze Poolse werknemers zijn voorzien van de juiste kennis en ze gaan efficiënt te werk. Hierdoor betaalt u de laagst mogelijke prijs en kan u toch de beste kwaliteit verwachten.Door de verschillende specialismen die ons team heeft, kan u voor diverse diensten bij ons terecht. Buiten de vloerverwarming installatie hebben wij dus meerdere mogelijkheden voor hulp bij uw bouwproject. Doordat wij werken met een laag arbeidstarief bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs.

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.