Loodgieter Ede
Toiletrenovatie PBI Bouw

Loodgieter Ede

Heeft u een loodgieter uit Ede nodig omdat uw kraan lekt of uw toilet verstopt is? Dan kan PBI Bouw u van dienst zijn. De vakmensen van PBI Bouw uit Arnhem staan voor u klaar. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres, maar niet alleen voor toilet ontstoppen. Ook voor:

  • Oplossen van verstoppingen (wastafel, douche en toilet)
  • Het verhelpen van lekkages (leidingen, riool, afvoer, centrale verwarming)
  • Repareren en plaatsen van dakbedekking
  • Gas, water- en elektriciteit
  • Boiler reparaties en installatie

Wilt u een loodgietersafspraak inplannen in Ede? Bel dan voor een afspraak met PBI Bouw naar 06-11107447.

kozijnen laten plaatsen

Loodgieter Ede met optimale service

Onze monteurs en loodgieters zijn gekwalificeerde, gemotiveerde specialisten met de nodige referenties. Wij helpen u niet alleen uw probleem aan te pakken, maar bespreken ook manieren om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Een superieur resultaat is waar onze service voor staat. Kortom, bij PBI Bouw kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden.

Wij zijn de ideale partner voor onze klanten vanwege onze expertise als loodgieters in Ede en omgeving. Ook beloven wij professionele installatie, reparatie en onderhoud! Daarbij bieden wij een persoonlijke prijs voordat wij het werk efficiƫnt en volgens afspraak afronden.

Neem contact op

Wanneer wij lekkages mogen repareren, presteren wij op ons best. Loodgieters zijn dan ook zeer essentieel bij het bouwen en onderhouden van huizen, omdat ze zo’n breed scala aan vaardigheden hebben en kunnen helpen bij zoveel taken rondom het huis. Zo kan een loodgieter u helpen bij het opzetten, onderhouden en repareren van sanitair, verwarming en riolering. Als u een centrale verwarmingsketel moet installeren maar niet zeker weet hoe dat moet, of als uw centrale verwarmingsketel kapot is, kunt u ook een loodgieter bellen.

Bent u op zoek naar een gerenommeerd bedrijf in de omgeving van Ede dat uw lekkages kan opsporen en verhelpen? Dan zijn de experts van PBI Bouw de beste keuze voor u. Wij brengen expertise, ijver en vakmanschap samen. Twijfelt u over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of mailen.

 

Poolse Bouwvakker

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op.

Contact
Stuur ons een app
Wilt u meer informatie?
Wanneer u meer informatie wilt stuur ons gerust een bericht via Whatsapp. We zullen spoedig reageren.